harmonikanyt logo

 

Alle arrangementer er opført i dato-orden med følgende opslag:
♫ ♫ ♫ ♫ ♫
07. juni - 13. juni 2021 - Ø. Hjermitslev Harmonika- og Spillemandstræf aflyst
27. juni - 04. juli 2021 - Harmonikakursus Bælum Ungdomsskole
01. august - 07. august 2021 - Musik med rødder på Jyderup Højskole
04. august - 07. august 2021 - Bindslev Ny Musikfestival
Squeezebox International Accordion Festival UDSAT til uge 37 - 16. september 2021 - 19. september 2021
26. marts 2022 - Thy Harmonikatræf
Ipad og noder - Af Bent Jørgensen, Als
♫ ♫ ♫ ♫ ♫
 
Ø. Hjermitslev træf 07. juni - 13. juni 2021 aflyst
2022 07 06 oe hjermitslev
27.02.2021 - Nyhed fra Oasens Musikanter fra Bjerringbro
Hej alle musikere. 
Vi savner alle at kunne spille sammen med hinanden i disse tider.
Derfor har vi i orkesteret OASENS MUSIKANTER lavet videoer af store dele af vort repertoire og lagt dem på internet.
På billedsiden ses noderne. På lydsiden spiller forskellige flotte musikere og orkestre i den tilsvarende toneart. -
Klik på linket nedenfor til vores hjemmeside, vælg musikstykker fra én af de tre mapper - indstil til FULD SKÆRM - og spil løs! - God fornøjelse!
http://oasensmusikanter.123hjemmeside.dk/
Harmonikakursus 2021 - 27/6-4/7-2021

 
Harmonikakursus 2021

Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum i uge 26 fra søndag den 27. juni til søndag den 4. juli. Det 29. harmonikakursus i rækken

På Harmonikakursus 2021 er glæderne ved harmonikamusikken og samspillet i centrum. Det er det, som vi harmonikaspillere er fælles om, uanset hvor du dyrker musikken. På Harmonikakursus 2021 kan du få ny inspiration til dit harmonikaspil. Vi spiller på flere niveauer og inden for mange genrer på et kursus med en lun og åben stemning. Og så er der kærlig korsang, muntre morgensamlinger og fælles folkedans. Om aftenen hygger vi os i foredragssalen med musik og sang. Har du en sang, en melodi på din harmonika eller en god historie, vil vi også gerne høre den. Vi får også besøg af spillemænd, sangere og andet godtfolk. Østhimmerlands Ungdomsskole ligger midt i den smukke østhimmerlandske natur i landsbyen Bælum. Der er 20 km til Kattegat og 15 km til Rebild Bakker. Skolen har gode lyse undervisningslokaler, fine værelser og en spisesal med udgang til terrasse, så man kan sætte sig udenfor. Skolen har en ”kreativ profil”, og forstander Jesper Brøsted glæder sig over, at skolen i en uge bliver fyldt med kreative harmonikaspillere og tegnere. Vi glæder os til at se dig.

Livsglædens musik
Der bliver arbejdet med mange genrer på forskellige niveauer, med musikteori og musikhistorie. Der bliver spillet enstemmigt, flerstemmigt og i harmonikaorkester med 5 stemmer. Kursisterne vælger selv hold efter interesse og niveau. Der er mulighed for, at andre instrumenter end harmonika kan melde sig til dette kursus, da der vil være hold med blandet instrumentering. På kurset møder du nogle af de dygtigste og sødeste undervisere i harmonikaspil, der kan opdrives!

Formiddagshold:
1. ­Nordisk harmonikamusik, svensk/norsk gammeldans mv. Hvordan får man det rigtige ”taw” og ”swing”. Underviser: Kenneth Abel
2. Orkesterspil i 4-5 stemmer med et bredt repertoire Melodierne er relativt svære, og der arbejdes med musikkens detaljer. Underviser: Ida Hartlev
3. Orkesterspil i flere stemmer med et lidt lettere repertoire Der arbejdes stille og roligt med spilleteknik og sammenspil. Underviser: Louise Lau Kristensen
4. Den muntre Harmonikaklub Her arbejdes med munter, lettilgængeligt musik i 2 stemmer lige til at tage med hjem i harmonikaklubben. Vi laver en grundig gennemgang af baspillet til de forskellige rytmer og genrer. Underviser: Kaj Bertelsen

Eftermiddagshold for alle harmonikaspillere (2 eftermiddage)
 1. De Gyldne Løver De har afholdt deres farvelkoncert, men deres sange lever stadig i folkemunde og harmonikaer. Vi spiller 3 af de bedste. Underviser: Kaj Bertelsen
2. Dansk spillemandsmusik. Den gode danske traditionelle spillemandsmusik forsømmes måske lidt af danske harmonikaspillere. Det retter vi op på her! Underviser: Torben Nikolajsen og Ninna Aasen
3. Jazz på Dansk. De gamle kendte melodier fra danske film og revyer. Her er fokus på harmonier og becifringer, 2. og 3. stemme, bygges sammen til fantastiske jazzklange. Underviser: Kenneth Abel
4. Du store verden. Kom med på en rejse rundt i en verden af spændende harmonikamusik. Underviser: Lars Holm

Med tryk på! – for de virkelig skrappe!
Udfordrende arrangementer og spændende musik. Her er inspiration at hente for den dygtige harmonikaspiller og underviser, både til eget harmonikaspil, repertoire og pædagogiske fif. Underviser: Lars Holm Harmonikaorkester – for alle harmonikaspillere.

 På Harmonikakursus 2021 spiller vi også i det store orkester, så vi mærker den berusende oplevelse at spille i et stort harmonikaorkester. Der er stemmer til alle niveauer, og noder sendes ud inden kurset. Ledere af orkesterprojektet: Torben Nikolajsen og Ida Hartlev En aften inviterer vi byen og egnen til en koncert, hvor bl.a. det store Harmonikaorkester spiller.

Tegne- og akvarelkursus
Til harmonikaspillernes koner, mænd, kærester, venner og bekendte samt flinke naboer o.a. har vi et Tegne- og akvarelkursus. Naturen og landskabet i Østhimmerland vil være inspiration, og med blyant og akvarel læres at fastholde linjer, farver og stemninger i dette storslåede landskab. Der kræves ingen forkundskaber, da der startes med de grundlæggende teknikker inden for tegning og akvarelmaling.
Underviser: Stinne Teglhus.

Pris:
Enkeltværelse: 4600 kr. - Dobbeltværelse: 4200 kr. - 4 på værelse: 3850 kr.

Overnatning i campingvogn/telt: 3500 kr. Rundt om skolen er der gode græsplæner, hvor der er plads til campingvogne og telte, hvis nogen gerne vil overnatte på den måde. Der er ikke bad/toilet på værelserne.
Vil du have brochure tilsendt, kan du maile til harmonikakursus@gmail.com

Harmonikærlige hilsner Birgitte og Kaj Bertelsen
2021 harmonikakursus12021 harmonikakursus22021 harmonikakursus3 2021 harmonikakursus4

Musik med rødder - Jyderup Højskole - 01. august - 07. august 2021
Kurset afholdes på Jyderup Højskole - Sølystvej 2 - 4450 Jyderup - www.jyderuphojskole.dk 
2021 kursus jyderup hoejskole1 2021 kursus jyderup hoejskole2
 Bindslev Ny Musikfestival 04. august - 07. august 2021
bindslev ny musikfestival1
Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at vi nu også har fået nogle rigtig gode navne til vores Harmonika aften torsdag den 5. august 2021.
Så nu masser af godt musik til alle dage.
Vi glæder os, og håber I gør det samme.

NYT FRA BINDSLEV MUSIKFESTIVAL
Vi kan med stor glæde fortælle alle, der elsker Harmonikamusik, at der kommer til at lyde masser af gode harmonikatoner i uge 31.

Tannisbugt Hallen bliver rammen, hvor man bl.a. kan opleve  Hardinger Band, Hallur Joensen, T-Rooster Band, Jambalaya, Tøt City Band, Hula Hula Band og Ole Gas Band.

Til vores Harmonika dag, er vi så heldig at få en hjælpende hånd fra en af Danmarks bedste harmonikaspiller Mogens Bækgaard, som ud over at være en kanon dygtig harmonikaspiller,
også selv har arrangeret træf, og derved har et stort net at trække på. Vi er utrolig glade for den hjælp, vi har fået, og vi er stolte af at kunne præsentere en masse gode navne:

Kristian Rusbjerg – Jacob Venndt
Mogens Bækgaard – Søren Brix
Odd Arne fra Norge - Sveriges Cultband

Der er mulighed for at campere på Boldbanerne. Og på hallens p-plads opstilles et stort telt, hvor alle der har lyst til at spille kan tilmelde sig. Så der er både  musik i hallen, og udenfor.
Vi glæder os til at byde alle velkommen, og alt vil selvfølgelig blive lavet efter til den tid gældende Corona regler. 

På grund af flere vanskeligheder i forbindelse med køb af billetter og campingplads, er der nu oprettet en webshop hvor alt kan købes uden problemer.
Udover de nye webshop er der også oprettet en hotline. Her kan man ringe til hvis der skulle opstå en udfordring i forbindelse med købet. Ring endelig til det angivne nummer hvis dette skulle ske.
Lige nu er der penge at spare ved at købe billetter til uge 31. Spar 50 kr. frem til udgangen af maj. 1 juni stiger billetprisen med 50 kr.
Husk du også kan købe din campingplads.
Vi har stadig massere af billetter til Lars Lilholt den 29. maj. Disse kan også købes på siden.
Husk at du er sikret dine penge hvis vi er nødsaget til at aflyse et af vores arrangementer på grund af gældende restriktioner.
Gå ind på vores hjemmeside webshop på www.shop.bindslevnymusikfestival.dk og sikre dig dine billetter eller campingplads og så ses vi til en masse god musik i 2021.

Ved evt. spørgsmål kontakt Karlo på tlf 21 73 97 44 På gensyn i uge 31.

Squeezebox International Accordion Festival UDSAT til uge 37 - 16. september 2021 - 19. september 2021
2020 09 10 13 squeezebox frh
UDSAT til uge 37 - 2021
2021 09 16 19 squeezebox frederikshavn
 Thy Harmonikatræf 26. marts 2022
2022 03 26 thy harmonikatraef
IPad og noder - Bent Jørgensen, Als
IPad og Noder.
Kender du dette --- Du vil starte på en melodi, men selv om du spiller efter noderne, kan du ikke
få det til at lyde rigtigt --- "du har glemt hvordan den går".
Det sker måske mest for ikke fuldblods musikere, så det er nok dem jeg henvender mig til. og dem jeg
identificerer mig mest med.
Står man lige og har svært ved at finde melodien, eller er der en passage der er lidt svær -
så ville det være dejligt, hvis man lige havde muligheden for at høre hvordan melodien skal lyde.
Hvis man, som jeg selv, skriver noderne i et nodeprogram, så kan man gudskelov starte sin PC og afspille noderne
som MIDI musik, men hvad hvis man ikke lige har et sådant program eller ikke er i nærheden af sin PC, hvad så?
Er du i besiddelse af en IPad, er hjælpen nær.
Jeg har fundet en App, som hurtigt kan installeres på din IPad og som så nemt som ingenting, kan hjælpe
os med problemet.
App'en hedder Sheet Music Scanner og kan hentes for 35,- kr. på App Store.

Når den er installeret, åbner du App'en, tager et billede af den node, som du har liggende i papirformat og lader
App'en scanne dette - et øjeblik efter toner billedet (noden) frem på skærmen, og du kan ved et tryk på billedet
starte en afspilning af melodien. (fig. 1, 2 og 3).
  2019 06 23 Ipad og noder1 2019 06 23 Ipad og noder2 2019 06 23 Ipad og noder3
Hvis nodebladet er flerstemmig, bestemmer du selv om du vil høre alle stemmer eller en stemme ad gangen.
En smart funktion er endvidere muligheden at skanne noder fra flere sider, programmet lægger selv billederne sammen til et sammenhængende stykke musik.
Når noden skal afspilles, kan du vælge mellem en lang række instrumentlyde og du kan ligeledes tilpasse afspilningshastigheden.
Er noden scannet og afprøvet, kan du gemme den i et arkiv og til en hver tid få den vist igen.
Hvis du ønsker det, kan arkivet delvist erstatte dine papirnoder, men dertil vil jeg nok foretrække en anden løsning som jeg vil komme ind på senere.
En smart funktion ved Appen, er muligheden for at eksportere noderne til et andet program, enten til afspilning i andre formater ex. MP3, WAW eller MIDI,
eller hvis du ønsker det, sende til et nodeprogram ved hjælp af filen Music XML. (Dette sparer dig for en frygtelig masse tastearbejde med nye stykker).
Jeg nævnte tidligere at jeg ville komme ind på hvordan man kan gemme noder på iPaden og dermed slippe for de mange ringbind og bøger
mange af os bakser rundt med.
Det er efterhånden nogle år siden jeg første gang så iPaden anvendt til dette formål, men det er først nu jeg selv synes jeg har behovet.

Lad mig dog indledningsvis sige, at anvendelse af iPaden som nodeblad ikke er helt problemfrit, ud over at man skal have lyst til at arbejde med teknik,
skal man også tænke på, at man kan føle sig generet af de refleksioner lysindfaldet giver på skærmen,
særligt hvis den anvendes i det fri og i sollys og ligeledes kan det føles generende at billedet,
som følge af I-Paddens ringe størrelse, er noget mindre en den A4 størrelse vi er vandt til.
Det første problem har jeg ikke fundet en løsning på, men den angående den lille skærm, så kan den rigtige holder til iPaden hjælpe.
Men når dette er sagt, så synes jeg at det er ganske praktiske, sådan at have alle sine noder inden for rækkevidde, stort set hvor man går og står.
Jeg har downloadet en app der hedder For Score, men lige som med den forrige App, så findes der flere muligheder du kan overvejes,
jeg er dog godt tilfreds med mit valg, dels fordi min frygt for at jeg ikke ville kunne lave notater på mine noder, når de ligger på I-Padden,
var ubegrundet, fordi det kan man ganske let gøre alligevel og så synes jeg programmet er rimelig let at betjene.

2019 06 23 Ipad og noder4Hvis man vil bruge noderne medens man spiller, og det er vel oftest meningen, så er det næsten uundværligt med en fodpedal.
Fodpedalen virker som sidevender, der via Bluetooth (ledningsfri), skifter side ved et enkelt tryk og du har hænderne frie og
kan til fulde koncentrere dig på dit instrument.
Som tidligere skrevet, er billedet på skærmen ret lille, derfor kan det være påkrævet at få skærmen tættere på dit synsfelt,
til dette formål findes der i handlen specielle holdere, som ud over at holde iPaden i en passende afstand,
også sikrer at iPaden ikke bliver ødelagt ved fald. (fig. 4)
Som du måske allerede aner, er prisen for denne løsning noget højere end ved den 1. App.

Måske skulle jeg lige nævne at programmet selvfølgelig er lige så velegnet til at vise sangtekster, som noder.
Det jeg beskriver i denne lille artikel er ment som en information til dig og det beskriver kun hvad jeg har fundet godt for mig selv,
skulle du have fundet inspiration i dette vil jeg anbefale dig, selv at søge yderligere oplysninger på nettet, så du bedre kan finde de løsninger der passer bedst til dit behov.
Skulle du få lyst til at komme i gang med opgaven, så held og lykke med projektet.
Thorup Spillemænd fejrede 25 års jubilæum den 28. januar 2018

2018 01 28 thorup spillemaend 25aar jubilaeum billeder
Afskrift fra Nordjyske Stiftstidende, fredag den 26. januar 2018:
De holder liv i spillemandsmusikken.
THORUP: - Jeg købte min første harmonika for mine konfirmationspenge. Jeg fik 625 kroner, og det var mange penge midt i 60'erne.
Jeg husker tydeigt, at den kostede 450 kroner, fortæller Vagn Frederiksen, der startede med harmonikaen som 14-årig og nu,
hvor han er stoppet som rådhusbetjent og nyder pensionisttilværelsen, fortsat holder meget af at spille.
De sidste 25 år har ...han spillet i Thorup Spillemændene. - Jeg kan ikke huske, hvorfor jeg ville have en harmonika.
Min far var god til at synge, og når han gik i stalden, sang han altid, men han spillede ikke.
Jeg kom til at gå til undervisning i Dybvad, og der lærte jeg at spille, fortæller Vagn Frederiksen, der ret hurtigt kom til at spille i et band.
- Der var et band i Flauenskjold, og deres orgelspiller stoppede. Det var på det tidspunkt, de elektriske keyboards og orgler kom frem.
Jeg blev spurgt, om jeg ville være med. Det ville jeg gerne, og så var jeg nødt til at købe et orgel. Der er så kommet flere til i tidens løb.
I øjeblikket har jeg tre af slagsen og tre harmonikaer. Jeg har min svigerfars harmonika. og jeg håber da, at et af mine børnebørn en dag vil spille harmonika.
Man skal have lyst til at spille, og det ved jeg ikke, om de har. Jeg nyder det, og det har jeg gjort nu i mange år.
Jeg holder også meget af at spille i Thorup Spillemændene, fortæller han. Flere af numrene har været med på repertoiret i alle 25 år,
men der tages også hele tiden nyt stof ind. Thorup Spillemændene opstod i 1193, hvor Vagn Frederiksens kone, Kirsten,
sammen med en anden trænede old-girls i håndbold i Thorup hvar onsdag aften.
- Det var jo kedeligt at sidde alene hjemme, og så var vi nogle stykker, der snakkede om, at vi kunne prøve at spille lidt.
Det gik fint, og efterhånden var vi ni mand. Senere nåede vi helt på på 11, men i øjeblikket er vi kun syv.
Jubilæet blev fejret 28. januar i Thorup Aktivitetshus. 

NYHED: Gigbag m/hjul til harmonika
Høstfest. gigbag og herhjemme 017 Høstfest. gigbag og herhjemme 018 Høstfest. gigbag og herhjemme 019 Høstfest. gigbag og herhjemme 020
Forhandles hos AccordionHouse -
www.accordionhouse.dk
Erslevvej 77 - 8370 Hadsten - tlf. 86 98 29 40 (Åben efter aftale)


DHL Danske Harmonikaspilleres Landsforbund har ændret navn til:
Danske Harmonikaspillere.
Vi har fået ny hjemmeside: www.harmonikaspillere.dk

http://www.de-glade-musikanter.dk/index.php/billeder-fra-serritslev-traef
vendelbohallen serritslev

SERRITSLEV: Omkring 700 kom til den 19. udgave af harmonikatræffet i Serritslev.
28 ældre fra fem plejehjem deltog i det gratis sildebord, der samlede omkring 250. -
Alle plejehjem er inviteret, og der kom fem. Nye er Hellevadlund i klokkerholm

Det nye gulv i hallen til 900.000 kr. stod i øvrigt sin prøve.
Eneste problem er, at det bløde gulv kan være svært at danse på. Men det blev afhjulpet med malede kaffebønner,
der blev spredt ud på gulvet. Det betød, at det gik lettere med dansetrinene.

I år er der flere nye grupper med, der har ønsket at dele deres interesse med andre.
Nye er Gandrup Harmonikaklub, der er en forholdsvis ny klub.
- Vi har eksisteret siden 2011, fortæller Anders Bondgaard fra Gandrup Harmonikaklub.
- Det begyndte med, at vi var fem, der gik sammen. De følgende aftener kom to-tre flere til, og nu er vi 30,
der mødes en gang om ugen. - Vi spiller på blandt andet plejehjem og aktivitetscentre.
Et meget godt publikum er demente, der bliver glade, når de hører melodier, som de kender, tilføjer Anders Bondgaard.

Salling Duo’en er også med for første gang. Det er Peder Dahl og Find Refsgaard,
der udgør duoen fra Durup i Salling. Peder Dahl har levet af at spille musik det meste af livet, men blev senere buschauffør,
og så måtte han skrue ned for musikken, og nu er det kun en fritidsbeskæftigelse.
Nye er også M/K Videbæk, der er et ægtepar, der har spillet gennem flere år.
I alt 125 musikere fordelt på 16 grupper indtog på skift scenen.

Konferencier er Ingrid Larsen fra Thorup ved Hjallerup er konferencier.
- Jeg blev spurgt af Else (Nørnberg, red.) for tre år siden.
Jeg var ikke forberedt, men blev kastet lige ud i det. Siden har jeg så samlet trådene,
fortæller Ingrid Larsen, der selv er aktiv i Landsby-Musikanterne, der har base i Præstbro.
Også til harmonikatræffet i Biersted bliver hun brugt som konferencier. ---
006 058 063  
Afskrift fra Nordjyske Stiftstidende, mandag den 26. september 2016: - Af Esben Heine.
Blind genkender alle 700 gæster.
SERRITSLEV: Selv om hun kun har fem procent syn tilbage, er hun én af de bærende kræfter
i weekendens store harmonikatræf i Serritslev, der holdes for 19. gang.
Else Nørnberg, 60 år, tager imod alle 700 gæster, der besøger harmonikatræffet.
Hun hilser med højre hånd, mens hun har den hvide stok i venstre hånd.
- Jeg kan skimte dem, og det er nok, og stem...men er også en stor hjælp, forklarer hun,
mens hun har travlt med at modtage gæsterne og fordele dem i hallen.
Else Nørnberg er stået op klokken 4.45 om morgenen for at gøre de sidste ting klar til den store dag.
- Mit syn er bedst om morgenen, fortæller hun.
Og smilet er stort, når hun møder de mange harmonika-venner,
der kommer fra det meste af Danmark. Hun kender næsten alle gæster fra forskellige harmonika-træf.
Selv er Else Nørnberg musikalsk leder i De Glade Musikanter i Brønderslev og har været gennem mange mange år.
Hun spiller i flere orkestre.
Else Nørnberg laver en del hjemmesider. Blandt andet kalender for www.harmonikanyt.dk,
der fortæller om alle de harmonika-arrangementer, der er i Nordjylland.
Else Nørnberg har et specielt edb-program, der med hendes dårlige syn er en stor hjælp.
Else Nørnberg elsker harmonika-musik, som hun næsten er flasket op med.
- Det begyndte med, at jeg som femårig spillede sammen med min far, mindes hun.
Og siden har harmonikaen fyldt meget i hendes tilværelse.
Også værtsparret i Vendelbohallen, 77-årige Irene Ingvardsen og 78-årige Jens Terkelsen er i sving fra tidlig morgen.
Jens Terkelsen der gennem 18 alle 18 år har stået for kaffebrygningen,
har i år fået hjælp af en lille håndfuld lokale borgere.
Gennem de 19 år med harmonikatræf har kan brygget ca. 19.000 kopper kaffe.
Med kun én arm mestrer han at hælde vand i kaffemaskinerne, bønner i kaffefiltrene
og senere hælde kaffe på termonkanderne.
Hvor meget kaffe, han har brygget gennem de 25 år som værtspar i hallen, har han slet ikke tal på.

15, marts 2016 er det 10 år siden jeg startede www.harmonikanyt.dk
Bladet NyGammalt har lavet denne artikel - er beæret over de skriver om mig og min hjemmeside
ny gammalt 1 2016
Lindesnes Trekkspillklubb i Viborg 2014
Sikke en oplevelse vi havde da vi var til en super koncert med Lindesnes Trekkspillklubb i Tinghallen 29.03.2014
  Fik samtidig hilst på en masse dejlige harmonikaspillere -
og blev endda budt op til dans af orkestrets "Trold" lige foran scenen midt under koncerten :-)  
(har "lånt" billedet af Dorit Jette Scherer Lading). Tusind tak til alle deltagere, der var med til at sørge for en kanon oplevelse
Foto: Kiem Loland
1897742 750070211671899 1770049758 n1939713 10201443469640118 469433994 n1385201 10201443220313885 1934304459 n
10175962 10201441571432664 1044237828 n lindesness viborg 29032014 Lindesness Trekkspillklubb i Viborg 29.03.2014 015Lindesness Trekkspillklubb i Viborg 29.03.2014 017
Harmonika-slips/vedhæng i 925 Sterling sølv
harmoniikaslips soelv4harmonikaslips soelv5harmonikaslips soelv1harmonikaslips soelv3
Harmonika vedhæng m/lædersnor - Pris: 350,- kr.
Harmonika vedhæng m/sølvkæde - Pris: 400,- kr.
Sælges hos:
bjarne wagner augustenborg
Bjarne Wagner Augustenborg - tlf. 98 26 06 06 
CIMG1556Skagen Spillemanden 2008

Ved Havskum's 20 års venskabstræf den 5. april 2008 i Skagen, blev prisen "Skagen Spillemanden 2008" uddelt til en person,
der har gjort noget særligt for harmonikafolket.

Og tænk jer - det blev mig, der skulle have prisen "Skagen Spillemanden 2008", som belønning for den indsats jeg gør for harmonikafolket -
især med denne hjemmeside. Besøg vores hjemmeside www.de-glade-musikanter.dk TUSIND TAK for jeres påskønnelse.

Den flotte glasmosaik er udført af Unika Glas Design, Mariann Byrdal -
Skagen Skagen Spillemanden 2007 blev givet til Børge Eriksen fra Hirtshals